STORITVEhttp://aleph.si/Aleph_%7C_storitve.htmlhttp://aleph.si/Aleph_%7C_storitve.htmlshapeimage_1_link_0
KORISTNOhttp://aleph.si/Aleph_%7C_koristno.htmlhttp://aleph.si/Aleph_%7C_koristno.htmlshapeimage_2_link_0
CENEhttp://aleph.si/Aleph_%7C_cene.htmlhttp://aleph.si/Aleph_%7C_cene.htmlshapeimage_3_link_0
POVPRAŠEVANJEhttp://aleph.si/Aleph_%7C_povprasevanje.htmlhttp://aleph.si/Aleph_%7C_povprasevanje.htmlshapeimage_4_link_0
KONTAKThttp://aleph.si/Aleph_%7C_kontakt.htmlhttp://aleph.si/Aleph_%7C_kontakt.htmlshapeimage_5_link_0
 

Podjetje Aleph je inovativno računovodsko podjetje, ki se ukvarja predvsem s storitvijo “outsourcing” računovodskega servisa ter s svetovanjem na področju ugodnih davčnih rešitev. Na področju našega delovanja uporabljamo moderne pristope na podlagi že obstoječe in preverjene prakse ter stremimo k neprestanemu izobraževanju in visoki strokovnosti.

STROKOVNO TER

NATANČNO.

RAČUNOVODSKE
STORITVE.http://www.aleph.si/Aleph_%7C_racunovodske_storitve.htmlhttp://www.aleph.si/Aleph_%7C_racunovodske_storitve.htmlhttp://www.aleph.si/Aleph_%7C_racunovodske_storitve.htmlshapeimage_7_link_0shapeimage_7_link_1
FINANČNO IN DAVČNO SVETOVANJEhttp://www.aleph.si/Aleph_%7C_storitve.htmlhttp://www.aleph.si/Aleph_%7C_storitve.htmlhttp://www.aleph.si/Aleph_%7C_storitve.htmlhttp://www.aleph.si/Aleph_%7C_storitve.htmlshapeimage_8_link_0shapeimage_8_link_1shapeimage_8_link_2

Aktualni podatki za Slovenijo:


Minimalna plača: 804,96 EUR (bruto)  Prevoz na delo: 0,18 EUR / km  

Službeno potovanje: 0,37 EUR / km  


Stopnje obdavčitev:


Samostojni podjetnik*: dohodninska lestvica 

Samostojni podjetnik** nor: 4 % efektivno 
Davek od dohodka pravnih oseb: 19 %


*s.p., ki je odbavčen na podlagi dejanskih prihodkov in dejanskih odhodkov ;

**s.p., ki je obdavčen na podlagi dejanskih prihodkov in normiranih odhodkov

MP Računovodstvo.Sistem računovodenja, ki ga razvijamo skupaj z zavodom mladi podjetnik temelji na uporabi sistema e-računovodstva, ki podjetnikom omogoča nižanje stroškov, lažji pregled nad delom in možnost za hitrejše poslovno odločanje. Podrobneje s klikom na ikono.

Aktualne novice iz področja računovodstva in davkov.


Novosti na področju davčne, računovodske in delovnopravne zakonodaje so pomemben del naših storitev. Ker preko portala facebook najlažje dostopamo do širše javnosti, lahko aktualne teme na področju zakonodaje spremljate na naši facebook strani, do katere dostopate s klikom na spodnjo ikono.


Minimax, poslovanje na spletu.Stranke se lahko s svojim računovodstvom povežejo preko spletnega programa minimax in imajo tako dostope do vseh podatkov iz poslovanja, ob enem pa lahko svoje poslovanje vodijo v programu, brez nepotrebnega prenašanja dokumentov v računovodstvo in prepisovanja podatkov na strani računovodstva. Bistveno nižji stroški z bolj ažurnim poslovanjem.

Nižji stroški.


Zaradi nepodvajanja dela, med računovodstvom in podjetnikom, ter brezplačnega nadgrajevanja in vzdrževanja programa, bo podjetnik deležen bistveno nižji stroškov infomracijskega sistem - ob večji učinkovitosti.Dostop in nadzor 24/7.


Dostopajte do svojih podatkov in dokumentov v sistemu minimax, kjerkoli in kadarkoli. Vsi dokumenti so shranjeni na SAOP-ejevih strežnikoh.


Računovodja klik stran.


Sočasno delo z istimi podatki v podjetju in računovodstvu (izdani in prejeti računi, zaloge, bančni izpiski), brez fizičnega prenašanja dokumentov.